​Weekendje Duinrell

Geplaatst in Wensen op 02 oktober 2019

30810A5E 64B0 4895 Ba64 Bc43C67Ccb58

We zijn inmiddels door een overenthousiast kind meerdere malen ervan op de hoogte gesteld dat we elk moment naar Duinrell gaan! (Voor het geval we het zouden vergeten, "iets van ons korte termijn geheugen").
Eenmaal ingepakt en wel gaan we op weg naar oma. We hebben gezien bij Hart voor CF dat oma ook mee mag en een onderdeel mag zijn van onze overvolle auto. Onder het mom van we gaan maar een weekendje weg, maar overvol voor het geval we iets zouden vergeten.

Tussen vertrek en aankomst krijgen we een volledige uitleg in viervoud van onze dochter omtrent alle ins en outs... hoeveel achtbanen, glijbanen, en hoe de huisjes lijken op de Centerparc huisjes.
Bij aankomst treffen we twee vrolijke dames aan die mede het weekend Duinrell mogelijk hebben gemaakt, in een pannenkoekenrestaurant.
Na een heerlijk bakkie koffie en een gezellig gesprek ontvangen wij de benodigde papieren en wat extra's om in de avond een hapje te eten.
Hebben wij van het weekend genoten??? Jazekers, het huisje was volgens Jade een Centerparc huisje. Ze heeft meerdere attracties ondanks de inspanningen overwonnen. Om vervolgens daarna te roepen, dat was echt cool... Nog een keer!!!!
Het zwembad vice versa, als een waterrat met een glimlach van oor tot oor. Totaal niet ongeduldig als ze even moest wachten.
En na elke glijbaan trots dat ze het weer gedaan had.
Dus ja, ze heeft heerlijk genoten, en ja wij dus ook.
Ook het kind in ons was weer vrij gelaten.. Al is daar niet veel voor nodig ;)

Bij deze willen we de Dames van Hart voor CF bedanken voor het heerlijke weekend. Top dames, super bedankt!


8B0E2F5A 518A 40A6 Bfd9 F629718Ac9D1