Romina wordt verrast!!

Geplaatst in Wensen op 31 januari 2019

250382 110443835721010 7272905 N

Ik heb naar deze dag uitgekeken ....
Vandaag 25 januari is het dan zover.... de dag waar ik zo lang naar uitgekeken heb..
We zijn rond half twaalf vanuit Veghel vertrokken om op tijd aanwezig te kunnen zijn voor de eerste afspraak..die plaats vond bij Glamour your hair te Berkel en Rodenrijs.
We kwamen rond 12:30 aan en hebben nog even samen in de auto geluncht om vervolgens naar binnen te gaan..
Tom , van Glamouryourhair die verwelkomde ons en ik mocht kiezen tussen 2 haarkleuren van wire hair extensions, na de kleur kwam de haarlengte ... ik heb gekozen voor de iets kortere versie omdat het natuurlijker aansloot bij mijn eigen haarlengte en wilde ik dan stijl of slag in de extensions...Wat was het allemaal lastig en moeilijk kiezen maar ik heb uiteindelijk de slag en laagjes model gekozen, iets donker dan mijn eigen haarkleur.
Dus voor het eind resultaat met de extensions moet ik nog naar de kapper ..
Wat ik super geweldig vond is dat glamour your hair ze compleet cadeau gedaan heeft en ik kreeg er een puntkam bij en een tasje met een kledinghaak om ze goed op te bergen zodat ze lang( er) mee kunnen gaan.

Bedankt !! Supertof dat jullie dit voor mij wilden doen ...

Dan moesten we van Berkel en Rodenrijs naar Voorburg waar ik met Lineke en vriendin had afgesproken, we mochten naar een leuk tentje... waar we wat mochten eten en koffie drinken...
Het was een gezellig ,warm tentje...leuk sfeer...

En een hele grote verassing was het voor mij toen ik Hans van Roon zag, wat was dat leuk en gezellig ..na jaren elkaar weer te zien..

20190125_161701.jpg#asset:1607


Om 14:50 liepen we uit het gezellig tentje om vervolgens om rond 15:00 uur bij een parfumerie te zijn,we werden daar superfijn welkom heetten en Sabine van MOOI die me opmaakte en ik kon de vragen stellen die ik wilde.
Ik heb advies gekregen en de make up was precies hoe ik ben en ik was zelf verbaasd hoe je met make up je ogen echt kunt laten spreken..
Het was een hele leerzaam "moment"...
Ik weet nu welke kleur oogschaduw me ogen laat spreken.
Van MOOI kreeg ik ook een verassing mee , de mascara die zorgde voor het nodige WOW-effect 😍 en de lippenstift die heel bizar apart aanvoelde toen ik hem op mijn lippen mocht aanbrengen..
En verschillende geurtjes zaten er bij en een toilettasje..
En uiteraard een advies kaart waar de producten opgeschreven stonden, die ik op mijn gezicht gesmeerd gekregen heb of aangebracht heb gekregen.
Op een gegeven moment begon ik me ongemakkelijk te voelen omdat alle ogen op mij gericht werden.

MOOI , Superbedankt voor de make-up en de verassing
Ik werd hier al een "beetje moe ".
Ons laatst bezoek was bij een kledingzaak... die in dezelfde straat was.
De eigenaresse " Jolanda" verwelkomde ons ook heel warm en met een bakje koffie en iets lekkers..

Ik mocht daar door de winkel heen lopen en als ik iets leuks zag mocht ik het pakken en gaf ik het aan haar...
Voordat ik erg in had,had ik al gauw een heel stapeltje om te passen...en Jolanda gaf mij nog dingen aan waarvan ze dacht dat ik ze leuk vond/ en of goed stond.
Mijn vraag aan haar was : ik wil graag iets nieuws proberen en welke kleuren staan me goed?Hoe combineer je?

Na een tijd mocht ik 1 setje uitkiezen , en dat werd moeilijk... Er zat een heel leuk spijkerjasje bij waar ik meteen verliefd op werd ... en ik ging daar iets bij uitzoeken wat met dat jasje gecombineerd kon worden.
In dit proces kwam Lineke en mijn vriend me ondersteunen en met tips of vragen kwamen we tot een keuze die steeds makkelijker, sneller gemaakt kon worden.
En als verassing van de dag , kreeg ik nog een setje van mijn vriend cadeau...
Ik ging dus met 2 setjes naar huis 😀
Hier kreeg ik nog een sleutelhanger cadeau, die heb ik gelijk aan mijn handtas gedaan.

20190125_174734.jpg#asset:1608Aan het einde van de middag bleek dat ik mezelf onderschat , want ik weet precies wat ik wil en niet wil.

Er kwam een einde aan deze prachtige dag, Lineke had nog een kleine verassing die ze mee gaf, daar zat de oogschaduw, handcreme en geurtje en we kregen de papieren mee voor de hotelovernachting in het Novohotel World Forum, Den haag wat een prachtig hotel !!!😃
Na het inchecken bij het hotel hebben we kort gerust, vervolgens een restaurant opgezocht om heerlijk te eten...

Aan het einde van de dag was ik "moe " en heb heerlijk geslapen, wat deze dag aan emoties heeft los gemaakt dat komt er nu pas uit.

Superbedankt allemaal voor het mogelijk maken van deze bijzondere dag...

Liefs Romina