Rens in het Efteling Hotel

Geplaatst in Wensen op 24 april 2019

Img 1828

Als gezin hadden wij via de AH trouw onze punten bij elkaar gespaard om zo een dagje naar de Efteling te kunnen gaan. Omdat het voor ons een aardig stukje rijden is leek het ons leuk om deze actie te combineren met een bezoek aan het Efteling hotel.

Wij hebben contact gezocht met de stichting Hart voor CF om te vragen of we de Efteling AH Aktie konden combineren met een bezoek aan het Efteling Hotel. En dat kon, sterker nog de gespaarde bonnen van de AH waren niet nodig. Hart voor CF regelde voor ons een geheel verzorgd weekend in de Efteling.

Wij hebben weken voorpret gehad. En eindelijk was het weekend van 13/14 april daar.

‘s Morgens heel vroeg in de auto gestapt om zo richting Kaatsheuvel te rijden. Om 9:00 kwamen we bij het hotel aan om daar de toegangskaartjes op te halen. Na nog even snel het ochtend verhaaltje van de “verhalenkabouter” te hebben gehoord, waren we er klaar voor.

We hebben een heerlijke dag gehad. Droomvlucht, Ravelijn, Joris en de Draak, Fata Morgana…. Te veel om op te noemen.

Om 4 uur was de energie dan ook even helemaal op. Lekker naar het hotel om even bij te tanken en in te checken.

Eenmaal in de kamer was er weer verbazing en bewondering. Wie heeft er immers een muizenhol op zijn kamer met een echte muis.

Na even een uurtje gerust te hebben, toch maar even weer terug naar het park om daar de watershow Aquanura te bekijken.

Na de show nog snel even 1 attractie gedaan en toen naar het hotel om te genieten van een vorstelijk Diner.

Na het Diner hadden we afgesproken met Willeke van de stichting Hart voor CF om kennis te maken met ons gezin en onze ervaring van de eerste dag met haar te delen. Het is fantastisch om als gezin even er uit zijn en te genieten van het leven.

Bedankt,

Remco