Dreamnight at the Museum

Geplaatst in Wensen op 27 augustus 2018

Maritiem Museum Zomervakantie

Ook in 2018 mag Hart voor CF mensen met CF uitnodigen voor de “Dreamnight at the museum” bij het Maritiem Museum Rotterdam!

Hallo Allemaal,

Na de succesvolle, druk bezochte en gezellige editie van 2017, organiseert het Maritiem Museum Rotterdam op zaterdag 13 oktober 2018 voor de zevende keer de ‘Dreamnight at the Museum’.

De kinderen worden op deze vrolijke avond als echte VIMK’s (Very Important Museum Kids) ontvangen in ons museum. Er zijn ook dit jaar weer tal van activiteiten te doen en verschillende tentoonstellingen te bezoeken. Zo gaan de kinderen onder meer op avontuur in de wonderlijke haven van Professor Plons en bezoeken ze een boorplatform in de ‘Offshore Experience’.

De doelstelling van de avond is, net als bij de ‘Dreamnight at the Zoo’, om één avond per jaar de deuren gratis te openen voor chronisch zieke en gehandicapte kinderen en hun familieleden, zodat ze hun zorgen even opzij kunnen zetten. In totaal nodigen we rond de 300 kinderen uit, die samen met hun familieleden deze avontuurlijke avond beleven.

Hart voor CF kan ook dit jaar 10 kinderen samen met hun gezin uitnodigen.

Goed om te weten:

  • Datum: zaterdag 13 oktober 2018
  • Tijd: 19:00 tot 21:30 uur
  • Parkeren kan met 20% in de APCOA parkeergarage (Hartmansstraat 35 Rotterdam). Bij het museum zelf is er beperkte parkeergelegenheid. Graag horen wij vooraf of er gezinnen zijn die hier om medische redenen gebruik van willen maken.

· Gezinnen kunnen zich alleen via Hart voor CF aanmelden voor de Dreamnight.

  • De patiëntenverenigingen ontvangen op basis van het aantal aanmeldingen ook dit jaar weer voor ieder gezin een unieke code. Met deze code kunnen de gezinnen zelf via onze website www.maritiemmuseum.nl hun tickets bestellen.
  • Aanmelding kan via het email adres van Hart voor CF: [email protected] In deze email hebben we: voornaam, naam, adres en geboortedatum nodig en het aantal gezinsleden. Geef ook aan of je de bekende buttons* al dan niet hebt! In het onderwerp van de mail graag Maritiemmuseum Dreamight en naam van kind.
  • Omdat we een beperkt aantal gasten kunnen uitnodigen kijken we wie er al eerder is geweest en zonodig loten we.

De gehele programmering van de avond volgt nog.

* We willen weer gebruik maken van de buttons CF zonder handjes. Iedereen die meegaat willen we vragen een button op te doen zodat we elkaar kunnen herkennen, ook voor herkenbaarheid ivm de regels van segregatie.