Faye dacht "Ik word gek"..

Geplaatst in Wensen op 12 juli 2017

2359132618

Op zondagmorgen 25 juni werd ik wakker gemaakt door mijn ouders die mij vertelden dat we gezellig met z’n allen naar de manege gingen, wat ik gelijk erg vreemd vond! Want ik ga meestal alleen.

Mijn ouders gedroegen zich ook erg raar en verdacht. Nadat ik mijzelf had aangekleed zag ik een tas in de gang staan waarvan ik het idee kreeg dat daar “haha, ja hoor!”  verdachte spullen in zaten.

Ik vermoedde gelijk dat mijn ouders iets van plan waren, ik vroeg wat gaan we doen pap en mam, waarop zij antwoorden, jaaaa het word een leuke, gezellige en spannende dag Faye.

Ik dacht dat ik gek werd, wat gaan we allemaal doen dan! En dat op de manege, ik bleef ook doorvragen ( gaan we een paard huren vandaag!?, vertel dan pap en mam) maar ze lieten echt niks los, heel erg irritant.

Onderweg naar de manege was mijn vader met mij aan het dollen en plagen, zooo erg vervelend als hij dat doet, in mijn gedachte dacht ik, nou ja wat is dit! wat gaat er allemaal gebeuren. De gekste gedachtes gingen er door mijn hoofd.

Toen we op de manege aankwamen kwamen en alle spullen kwamen uit de kofferbak, toen snapte ik er helemaal niks meer van. Want ik zag dat er 2 flessen wijn bij zaten, m’n hoofd bonkte en ik begon het echt heel spannend te vinden. En de gedachtes die ik had, ffff!

Al zoekende liepen mijn ouders over de manege.  Toen kwamen er 2 charmante dames aan gelopen die in gesprek gingen met mijn ouders, we stelden ons voor aan mekaar. Lineke vertelde mij wat er allemaal gepland stond, ik kon het niet geloven ik kreeg allemaal paarden spullen!! Een broek, cap, polo noem maar op of het zat er bij, echt onwijs verwend werd ik en de kleding en spullen die ik kreeg waren echt super cool.

Tot mijn verbazing kwam er nog een vrouw bij en dat was een fotografe (Barbara heette ze).  Ik wist toen niet waar ik het zoeken moest, IK KREEG EEN FOTO SESSIE! met mijn lieveling’s paard Penny, Yes!! zo onwijs tof, echt niet normaal.
Barbara, Penny en ik zijn toen over de hele paarden manege allemaal foto’s gaan maken, echt geweldig en heel gaaf.

De hele middag zijn we bezig geweest en het was met z’n allen echt heel erg gezellig, de klik die er was maakte van deze dag een dag die ik echt nooit zal vergeten.

We hebben ondertussen de foto’s ontvangen van Barbara en bizar mooi zijn ze, haha!

Ik wil iedereen bedanken voor deze dag vol lol plezier en gezelligheid, Lineke en Barbara en de andere charmante dame, sorry kan niet meer op je naam komen, maar een hele dikke knuffel en heel veel XXX.

Doei Faye

3909758557