Saskia nog stralender !!

Geplaatst in Wensen op 01 februari 2016

3759075138

Zondag 3 januari zat ik niets vermoedend op de bank tv te kijken toen de bel ging, m’n moeder deed open want ’t was tenslotte haar huis (logeer tijdelijk bij m’n ouders, vanwege mijn gezondheid) ff later kwamen er 4 zingende dames binnen, de 2 voorste kwamen mij bekend voor maar kon ze nog niet echt plaatsen de andere 2 kende ik totaal niet.

Dat kon kloppen want dat waren schoonheidsspecialistes. Op een gegeven moment ging er een lichtje branden en wist ik ook wie de voorste 2 waren, ’t waren FOK leidingen van vroeger. Sacha en Bri. Stond ff met m’n mond vol tanden, wist ff niet wat ik moest zeggen.

Ben niet zo van deze verrassingen maarja…….ze stonden nu eenmaal al binnen. Onder ’t genot van koffie en/of water hebben we ff lekker gekletst over vroeger, Bri had plakboeken meegenomen, echt heel leuk. Maar goed ze kwamen natuurlijk niet voor niks dus m’n moeder en ik werden lekker onderhanden genomen door de gespecialiseerde schoonheidsspecialistes, o wat was dat heerlijk zeg. Daarna zijn we allebei mooi opgemaakt en zijn onze nagels gedaan.

Dacht dat dat ’t was maar niets was minder waar. We gingen nog met de auto weg, had geen idee waar naartoe. Toen we de parkeergarage uitkwamen en klein stukje hadden gelopen gingen we een leuk tentje binnen, dacht we doen nog ff een bakkie koffie en dan naar huis. Maar dat was ’t niet, we gingen lekker aan de high tea. Jeetje wat een lekkere dingen krijg je daarbij zeg. ‘T was echt gezellig! Heb een top middag gehad! Super bedankt FOK!!

3544636062.jpg#asset:813