Ons weekendje Center Parcs

Geplaatst in Wensen op 05 maart 2015

1863187800

We wilden graag met z'n allen een weekendje weg maar doordat we met z'n allen ( papa, mama, ik, m'n man en 2 kindjes, m'n 2 broers en hun vriendinnen) met 10 zijn is dat best lastig.. Na wat contact met de Stichting FOK kregen we een mail dat ons weekendje naar Center Parcs geboekt was! Wat waren we blij!!
Vrijdag middag naar Center Parcs toe, om 3 uur mochten we het huisje in en op het gemakje alles uitgepakt.. Rond half 5 kwam Willeke van de stichting even bij ons langs, wat we erg leuk vonden! Leuk om iemand van de stichting te zien en ons verhaal te vertellen .. Ze had een heerlijke taart bij zich en we hebben gezellig met z'n allen taart en koffie op! Wat een lieve vrouw... Moet ook wel als je voor zo'n stichting werkt natuurlijk.. Maar ons weekend was nu echt begonnen!
's Avonds lekker met z'n allen samen in 1 huisje gegeten ( we hadden 2 huisjes naast elkaar ) . Ik was helaas wat grieperig ( ik ben 23 jaar en heb CF , m'n broertje van 18 ook) maar ik heb 2 gezonde kindjes dus niets te klagen! En zo'n weekend met z'n allen weg was voor mij heerlijk, de kids werden wel bezig gehouden door opa, oma en de rest ! Op tijd naar bed en de volgende dag gingen we zwemmen. In het zwembad heb ik lekker onder die heerlijke warme lampen gelegen.. En de kids werden door hun ooms wel vermaakt ! Gelukkig knapte ik al wat op, kan niet anders op Center Parcs !
's Middags lekker in het huisje wat spelletjes gedaan met ze allen en 's avonds gingen de mannen ( m'n man en broers en vriendinnen ) nog wat drinken. Ik besloot lekker voor de tv te blijven liggen, de huisjes waren heerlijk dus zo erg vond ik het niet ! De volgende dag naar de Discovery Bay geweest, oh ja we zitten in Center Parcs Vossenmeren .. Daar heb je zo'n piraten speelgrot wat geweldig is voor kinderen. Ook is er een groot terras waar je lekker kan eten en drinken dus daar hbben we ons wel vermaakt ! Nog op de plaza een rondje gelopen , wat een dieren daar, geweldig ! Schildpadden , flamingo's en een papegaai, van alles! 's Avonds zijn we op de plaza gaan bowlen wat ook erg leuk was . Daarna weer bedtijd en de volgende dag was onze laatste dag alweer. Na het ontbijt in ons huisje zijn we met z'n allen naar het zwembad gegaan waar het een stuk rustiger was dan de zaterdag! Tot een uur of 3 hebben we het daar wel volgehouden, heerlijk! Daarna helaas terug naar huis ! Maar we hebben genoten , het was een heerlijk rustig ontspannend weekend zonder zorgen! Heel erg bedankt voor ons top weekend..
Groeten , Debby ( en de rest van de familie )