Fotoshoot voor Ellen

Geplaatst in Wensen op 28 maart 2015

827413798

Allereerst wil ik stichting FOK, Willeke en natuurlijk Marry Fermont van www.fermontfotografie.nl bedanken. Zonder hen zou mijn wens niet in vervulling kunnen gaan. Ik ben gek op foto’s en zeker nu ik zelf moeder ben, leek het me geweldig om als gezin op de foto te gaan. Nadat Willeke contact met ons had opgenomen, mocht ik zelf op zoek naar een fotograaf. Tijdens mijn zoektocht kwam ik terecht op de website van Marry. Ik was gelijk verkocht; wat een prachtige foto’s. Na wat mailtjes en appjes werden we op vrijdag 27 februari om 13 uur in Vlissingen verwacht.

De ochtend begon al goed; Jurre zijn flesvoeding vergeten. Dus konden we met de auto rechtsomkeert, handig NOT! Gelukkig arriveerden we maar een paar minuten te laat. Marry stond ons al op te wachten. Het was heerlijk warm in de studio. Niet veel later arriveerde ook Willeke. Leuk dat zij bij onze shoot aanwezig wilde zijn. Na meer dan 10 jaar was het heel fijn om even bij te kletsen. Nadat we Jurre hadden uitgekleed, begon Marry met de fotoshoot. Eerst werd hij op een grote poef met allerlei verschillende dekentjes en doeken gefotografeerd. Ook kon Jurre sinds een paar dagen zijn hoofdje zelfstandig optillen. Zo leuk dat hij dit nu ook even showde. Daarna was het tijd om als gezin op de foto te gaan. Het is en blijft bijzonder dat we ondanks mijn CF, toch de ouders van dit prachtige jongetje mochten worden. Ik zat daar met mijn gezin een partij gelukkig te zijn……... We voelden ons op dat moment zo ontzettend dankbaar en gezegend.

Jurre vond het ook wel best, want hij viel als een blok in slaap.We konden hem in een draagdoek, emmers en teiltjes proppen, zonder dat hij wakker werd. De tijd vloog voorbij. Voordat we er erg in hadden was het al bijna 15.00 uur en waren we al zo’n kleine twee uur bezig. Over een aantal weken mogen we het resultaat bewonderen, wat zijn we benieuwd!

Nadat we van Marry afscheid hadden genomen, zijn we met z’n viertjes naar de boulevard gereden. Het was prachtig weer, dus hebben we nog een flink stuk over de boulevard gewandeld. Willeke trakteerde ons op heerlijke wafels en warme chocomel met slagroom!! (hallo calorieën) Ik gaf tussendoor nog even de fles. Op de foto gaan is hard werken; Jurre was zo moe, dat hij al slapend zijn flesje dronk. Rond 17.00 uur was het dan toch echt tijd om naar huis te gaan. Wat hebben we van deze gezellige middag genoten, het is een mooie herinnering om op terug te kijken.

Nogmaals een speciaal bedankje voor Marry; Wat zijn we dankbaar dat er nog steeds mensen bestaan die zich belangeloos voor anderen inzetten en die dit doen zonder hier zelf ook maar iets voor terug te vragen. Marry je bent een warm en geweldig mens! Bedankt dat je ondanks je drukke agenda toch tijd voor ons wilde vrijmaken (Zij verzorgde kosteloos onze fotoshoot.) Het is nu nog even wachten op het eindresultaat, maar ik twijfel er niet aan; de foto’s zullen prachtig zijn!

Lieve groetjes Jasper, Ellen en Jurre

3423521822