Hein, Mats en Rik op pad

Geplaatst in Wensen op 14 juni 2015

332525172

Een verwendag in de Efteling

....en dat was het: een echte Verwendag met een hoofdletter V  !

Wat hebben wij enorm genoten zeg!

Het begon met de vraag of wij mee mochten doen met de Efteling actie van Albert Heijn. We waren toe en hadden zin in iets leuks.

Tot onze grote verrassing kregen wij een overnachting in het Efteling hotel aangeboden. We mochten zelf een datum uitzoeken en 4 juni was het dan zover. Na aankomst in Kaatsheuvel konden wij direct inchecken in het hotel. Wat was de kamer leuk en verrassend. Na kort de kamer bewonderd te hebben gingen wij met een grote glimlach het park in. Hein, Mats en Rik keken hun ogen uit. Na een leuke middag gingen we tevreden terug naar het hotel waar we heerlijk gegeten hebben. 's Avonds gingen we moe maar voldaan en gelukkig naar bed. Rik heeft geslapen met de slaapmuts die de kinderen kregen bij het inchecken. Hij slaapt er nu nog mee.

De volgende ochtend hadden we na een uitgebreid ontbijt afgesproken met Willeke van Stichting Fok. Als extra verrassing had zij voor onze jongens zakgeld (echt Efteling geld) geregeld en ook wij kregen een extraatje. Ook de tweede dag was een groot succes: stralende zon en de wachtrijen niet te lang. We hebben de dag volgemaakt tot het park de deuren sloot. Zo jammer dat het al voorbij is maar wat hebben we enorm genoten van onze Verwendag.

Heel bijzonder Stichting Fok dat wij dit van jullie hebben gekregen. Dank jullie wel!

Hartelijke groeten, Wim en Marlies Hein, Mats en Rik