Dyna & Slagharen !!

Geplaatst in Wensen op 06 januari 2015

1918792286

20 December ging de deurbel. Dyna (8) rende naar de deur om open te doen met de vraag: “Mama, wie is dat?”. Mama wist het wel, maar zei dat het een verrassing was. Want wat Dyna niet wist was dat haar mama een wens had gedaan bij Stichting FOK.

Dyna begreep er op dat moment nog weinig van, maar daar kwam al snel verandering in! We werden verwend met een taart, snoep voor onderweg en..... 3 dagen Attractiepark Slagharen!

Bij aankomst konden papa en mama amper de spullen uitladen, want Dyna en haar zus en broertje stonden al te springen om het park in te gaan. En wat was het leuk! Het hele park was in kerstsfeer, de kerstman liep rond met een rendier, we hebben geschaatst, gezwommen, alle attracties bezocht, rijbewijs gehaald, wax handen gemaakt en wat voor Dyna het meest belangrijke was ponyrijden! Toevallig werd er op dat moment nog een pony van stal gehaald en mocht Dyna helpen met poetsen en opzadelen. Wat was ze in haar nopjes!

1570898863.jpg#asset:859

Elke dag werd de dag afgesloten met een laser- en vuurwerkshow wat ongelofelijk prachtig was!

Mama haar wens voor Dyna was om er even tussenuit te kunnen en te ontspannen na een behoorlijke heftige periode (want Dyna weet pas sinds een half jaar dat ze CF heeft).

Die wens is uitgekomen en hoé! Stichting FOK we hebben genoten en zijn jullie ontzettend dankbaar dat jullie dit voor ons mogelijk hebben gemaakt!