De wens van Indy

Geplaatst in Wensen op 07 januari 2015

1520364965

Vrijdag 2 januari 2015, het begin van een nieuw jaar maar ook de dag van de wens van Indy. Indy heeft via stichting FOK, een waanzinnige wens in vervulling kunnen laten gaan. Samen met haar papa en mama gingen we op weg naar Den Haag. Daar gingen we ons eerst melden bij Novotel Hotel World Forum, waar er voor ons een kamer beschikbaar was, op de negende etage, hoe mooi is het uitzicht daar? We zagen de Noordzee! Oké, jassen aan, we gaan op pad, op zoek naar Lineke en Tiny. Lineke en Tiny zijn de vrijwilligers van de stichting FOK die ons deze twee dagen op sleeptouw namen en alles voor ons geregeld hadden. Nou dat was niet zo heel eenvoudig, onze tomtom had toch een andere gedachte over het adres wat wij opgaven, maar uiteindelijk was de ontmoeting daar. Met zijn vijven zijn we bij een restaurant wat gaan eten. Nadat er voor de inwendige mens was gezorgd gingen we aan de buitenkant werken. Indy mocht van Lineke kleding uitzoeken ! Super gaaf, we hadden afgesproken dat Indy een uur de tijd had om rond te kijken en daarna elkaar weer zouden treffen. Samen met papa en mama ging Indy op pad. De eerste winkel was raak, samen met papa had Indy een hele stoere outfit gevonden. Slik, kleine meiden worden opeens heel groot.

1348199612.jpg#asset:857

Na het uur, troffen we Lineke en Tiny weer, hoe zouden zij de outfit vinden? Nadat Indy haar kledingkeuze had laten zien, werd de knoop doorgehakt, dit ging het worden! Onder tussen begon de dag al aardig in avond te veranderen dus namen we afscheid van Lineke en Tiny en gingen wij op weg naar Natsumi, dit is een Japans restaurant in Voorburg om Sushi te eten Dit is iets wat Indy ook heel graag wilde, Sushi eten. Heerlijk, we hebben heerlijk gegeten daar. Toen was het echt wel tijd om terug te keren naar het Novotel Den Haag om de nacht door te brengen. Na een redelijke nacht waren we bij het krieken van de dag alweer uit de veren. Begin de dag goed, dus eerst even een ontbijtje, nou, ontbijtje, een zeer uitgebreid ontbijt, lekker hoor! Nadat we weer op de kamer kwamen, zagen we dat er regendruppels op het raam zaten, nou, dat is toch wel raar want ik heb Indy daar niet over gehoord dat ze dat wilde ;-) Maakt niet uit, wij gaan naar Madurodam, regen of niet! Madurodam is tof, hoewel het voor ons echt wel in het water viel, was het leuk zeker omdat papa en Indy er nog nooit waren geweest. Na Madurodam gingen we op weg naar Lineke en Tiny, waar we met zijn vijven gezellig gingen lunchen in Voorburg. Toen was het echt zover, Indy kreeg haar eigen fotoshoot! Bij Barbara ( Koppe ) - de fotograaf – werd Indy eerst door Pamela ( Scholze ) onderhanden genomen. Pamela is een visagist, en ze heeft ons meisje in een grote meid veranderd, kompleet met valse wimpers. Toen was het zover…..de shoot! Genoten heeft Indy, al die poses die ze van Barbara moest doen, zwarte achtergrond, witte achtergrond, alleen poseren, poseren samen met papa, poseren samen met mama, poseren met zijn drieën. Waarschijnlijk was het omdat Barbara na zo’n 300 foto’s zei dat het genoeg was,anders had Indy dat nog wel door willen gaan. Ze vond het waanzinnig.

557241885.jpg#asset:858


Na de afsluitende shoot waar we met zijn allen op de foto gingen was het tijd om naar huis te gaan. Moe, maar kompleet voldaan namen we afscheid, het was super! Bedankt, dank aan iedereen die deze wens van onze dochter mogelijk maakte, van Willy die Indy heeft opgegeven bij FOK tot al die mensen die wij niet zagen maar dit wel hebben geregeld voor ons. Onbetaalbaar, dank jullie wel.

Richard, Linda en Indy