Paul met FOK naar Feyenoord

Geplaatst in Wensen op 15 juni 2014

Img 20140402 Wa0002

16 maart: Feyenoord-Heerenveen: 2-0 !!Ik stond bij de Maasingang van de Kuip te wachten op de ouders van Daryl Janmaat. We mochten met hun familiekaartjes naar de spelerslounge, waar we de familie zagen van enkele bekende voetballers. We zaten onder de VIP tribune, in het vak waar de families van de voetballers zitten! We hadden goed zicht en de zon scheen. We zaten voor de familie Immers, achter vader en broer van Clasie en iets verder achter ons zat Pelle. Daar ben ik natuurlijk mee op de foto geweest.

Het was een mooie wedstrijd! In de eerste helft had Feyenoord al voor moeten staan, alleen de kansen werden niet afgemaakt... De tweede helft begon goed met een mooie vrije trap in de kruising van Ruud Vormer. Heerenveen had eigenlijk niks in te brengen en Lex Immers maakte de 2-0! Daarna had Feyenoord nog kansen op meer doelpunten (o.a een gemiste penalty), maar het bleef 2-0. Het was een hele leuke wedstrijd!Na de wedstrijd kwamen de spelers een voor een binnendruppelen in de spelerslounge in een pak. Uiteindelijk ben ik met 10 voetballers op de foto geweest, o.a Boetius, Giovanni van Bronckhorst

en Ronald Koeman.

Ze waren allemaal erg vriendelijk. Het was geweldig om ze allemaal te zien! Ik was steeds om me heen aan het kijken of ik bekenden zag, ze wilden allemaal wel op de foto, vonden ze prima! Op weg naar de uitgang van de Kuip nog meer bekenden op de foto gezet, oa de keeper. De ouders van Daryl brachten ons naar huis. Het was een onvergetelijke dag! Bedankt hiervoor!! Paul