Verrassing voor Shirley

Geplaatst in Wensen op 25 juni 2014

Wp 20140606 005

Vrijdag 6 juni. Mijn ouders hadden gezegd dat we naar een filmvoorstelling gingen van een zakenrelatie van mijn vader. Leek me wel leuk, alhoewel ik ook best wel heel moe was. De rit naar Amsterdam heb ik weinig van meegemaakt. Ik heb lekker liggen slapen in de auto. We waren wat aan de vroege kant, dus gingen we nog heel even bij Ikea shoppen. Hoe moe je ook bent, dat is altijd wel leuk. Mijn vader en mijn broer zeiden dat ze naar de WC moesten. Ik ben met mijn moeder verder gaan shoppen. Zegt mijn moeder ineens dat mijn vader door z’n rug gegaan is en in de auto zit. Pfffff die rug van hem ook altijd. Komen we in de parkeergarage, is onze auto weg. En papa, die stapt uit een wel heel vreemde auto. Uhhhhhh, wie is die meneer waar mijn vader en broer bij in de auto zitten en die mijn moeder een hand geeft. Mijn ouders moeten hier wel een beetje om lachen. Ik stap maar in. Het zal wel, mijn ouders en broer gaan met me mee, dus het zal vast wel goed zijn.

We reden naar La Place in Amsterdam. Komt daar toch veel politie en zo aan. Blijkt er bij de MacDonalds een verrassingsdag te zijn. Dit maakte het helemaal verwarrend voor mij. Bij de La Place hebben we een drankje genomen en hoorde ik dat die meneer Fred Rill van Stichting FOK is. Maar uh …. wat doen we nu hier dan …. Mijn moeder overhandigd me een envelop die ze heel goed verstopt had thuis. Whaaaaaa kaartjes voor het concert van Marco Borsato in het Ziggodome. Het duurt even voordat ik het me allemaal besef. Ik had dit echt niet verwacht en ik ben ook helemaal niet fit, dus voordat het allemaal tot me doordringt. We hebben nog lekker een hapje gegeten en toen heeft Fred ons bij het Ziggodome afgezet. En daarom was ik ook onze auto kwijt. Mijn vader en mijn broer hadden de auto daar al in de parkeergarage gezet!

We hadden mooie zitplaatsen aan de zijkant van het podium, 1e ring. Het vak waar wij zaten kwam steeds voller te zitten. En met wie …. Allemaal kandidaten van The Voice. Uhhhhhh, VIP vak? Toen zag ik ineens vooraan in het vak Senna zitten naast Leontien. Mijn moeder geloofde me niet. Ik bleef zeuren en toen zei mijn moeder dat we wel naar voren zouden gaan zogenaamd om een foto te maken van mij met op de achtergrond het podium. Haha, natuurlijk had ik gelijk. Gewoon echt het VIP-vak. Senna wilde maar wat graag met mij op de foto. Luca ook. En natuurlijk wilde Leontien ook met mij op de foto. Mijn avond kon nu al niet meer stuk, en dan moest Marco nog op gaan treden.

Het was een mooi concert. We hebben gelachen toen Brownie De Meeste Dromen Zijn Bedrog ging zingen/rappen met Darryl. Klonk wel een beetje vreemd. Wat hebben we moeten lachen. Marco zong ook het mooie Als Rennen Geen Zin Meer Heeft. Die tekst, mijn ouders kregen een brok in hun keel.

Lieve stichting FOK, ook al was ik totaal niet fit, ik heb genoten van deze onvergetelijke verrassing.

Groetjes,

Shirley

Shirley Met Leontien