Bo's verrassing in Den Haag

Geplaatst in Wensen op 17 september 2014

P1070462

Zaterdag 6 september reden we naar Leidschendam waar Bo een verrassing stond te wachten. In de auto mocht ze de kaart van Stichting FOK lezen die Lineke ons had gestuurd met het programma voor dat weekend. Bo was erg verrast en blij! Bo kreeg deze verrassing omdat ze vorig jaar een nare periode met haar CF heeft gehad waardoor ze langdurig in het ziekenhuis heeft gelegen. We reden naar de parkeerplaats bij het winkelcentrum waar Lineke en Tineke ons opwachtten. We begonnen met een heerlijk kopje koffie. Daarna liepen we naar het winkelcentrum Leidschenhage waar Bo mocht gaan shoppen. Ze koos voor een leuk setje bij H&M en een winterjas bij Cool Cat.

P1070461.jpg#asset:867

Vervolgens hebben we lekker buiten op het terras geluncht.

P1070466.jpg#asset:868


Daarna reed Tineke ons naar Voorburg waar de wens van Bo in vervulling zou gaan. Bo wilde graag een keer naar een schoonheidsspecialiste voor een beautybehandeling. Ze kreeg bij visagerie Mooi een heerlijke gezichtsbehandeling. Eerst werd de huid gereinigd, daarna gescrubd en toen gestoomd. Hierna epileerde de schoonheidsspecialiste de wenkbrauwen van Bo. Vervolgens masseerde ze een lekkere crème in en werd Bo opgemaakt. Haar nagels werden ook gelakt. Het resultaat was prachtig!

september-2014-010.jpg#asset:869


Na deze verwennerij kreeg Bo van de dames ook nog een mooie witte tas met lekkere verzorgingsproducten. Wat een lief gebaar! Op het terras hebben we nog lekker iets gedronken en toen zijn we moe maar voldaan naar hotel Novotel Den Haag World Forum gereden, waar we een mooie kamer en een fantastisch uitzicht hadden op de 9e verdieping!

september-2014-014.jpg#asset:870


´s Avonds zijn we naar Mc Donalds en de bioscoop in Scheveningen gegaan. We kozen voor de film ¨sextape¨ met Cameron Diaz. We hebben heel erg gelachen! Daarna terug naar het hotel waar we als een blok in slaap vielen. De volgende morgen stond Duinrell op het programma. Vriendin Denise kwam als verrassing ook naar Duinrell zodat Bo iemand had om mee in de attracties te gaan. De ¨Mad Mill¨ vond Bo toch wel erg spannend maar samen met Denise durfde ze het toch aan.

september-2014-023.jpg#asset:871

Op het park lekker geluncht bij La Place en de dag afgesloten in het Tikibad. Bo heeft een fantastisch verrassingsweekend gehad en haar wens is in vervulling gegaan. We willen Lineke en Stichting FOK heel erg bedanken voor de goede organisatie. Het weekend was tot in de puntjes verzorgd. Naast de wens van Bo om een beauty behandeling te krijgen is ze het hele weekend enorm verwend. Het was echt onvergetelijk! Hartelijk dank!

Vriendelijke groeten,

Bo en haar moeder Nancy