Noancy

17 oktober 1976 — 02 januari 2002

Noancy


Noancy is  10 keer meegeweest met FOK, de laatste keer in 1994.

Noancy-2009-1024x768-600x539.jpg#asset:759


We hebben aan Jasper, haar man, gevraagd of we zijn speech mogen opnemen op de pagina, die staat hieronder.

Natuurlijk kunnen er nog meer verhalen geplaatst worden, stuur die dan aan ons op. Als eerste Jaspers speech.

Noancy-e-n-Boya-2005-1024x768-266x350.jpg#asset:761

Daar zit ik dan. We hebben het er regelmatig over gehad en nu is het zo ver. Veel te vroeg of eigenlijk precies op tijd. Geen akelige dood door verstikking waar je zo bang voor was. Het was snel en pijnloos en ik was erbij. Meisje, het is goed zo.

Met z´n allen hebben we geluisterd naar de muziek die jij hebt uitgezocht. Daarnaast zijn we allemaal diep geraakt door de pakkende tekst die jij op je rouwkaart wilde hebben.

Ik zit er ongeschoren bij omdat jij dat wel stoer vond. Een baard van een paar dagen, niet te lang want dan ging je klagen. Dat heb je trouwens zelf zelden gedaan. Pas achteraf besef ik hoe ziek je eigenlijk was en wat je allemaal gevoeld moet hebben. Sterke dappere vrouw!!

Je wilde iedereen in het paars, rood en roze. Om deze laatste wens te respecteren hebben we dit allemaal gedaan en Noanc…..het ziet er fantastisch uit. Het was voor mij een dilemma om deze Roze bloes aan te doen. Niet omdat hij roze is maar omdat je maandagmorgen vond dat ik mooie kleren droeg. Je zei: Die moet je veel vaker aan doen…………….misschien doe ik ze na vandaag nooit meer uit.

De blouse heeft mijn moeder speciaal voor vandaag gekocht. Ik moest er immers goed op staan vandaag! Tja Noanc, op staan Ik realiseer me nu pas mijn rolstoel de reden is dat ik je het laatste jaar niet heb kunnen knuffelen zoals voor 29 mei vorig jaar. Je vond het vanwege je benauwdheid voortaan moeilijk om voorover te buigen en een knuffel te geven. Daarnaast had je vanwege je Neuropathie overal pijnlijke plekken bij aanraking. Meisje wat heb je toch af moeten zien…….

Ik zou nog uren kunnen praten over jouw. Ik heb gisterenavond dan ook 6 a4-tjes vol geschreven maar was nog lang niet klaar. Als mensen het willen horen hoop ik het ze bij mij thuis nog wel eens te vertellen want over jou raak ik niet uitgepraat.

Wat je in ieder geval nog wel moet weten is dat ik gisteren nog heel fijn met je pap, mam en Giet bij jou aan bed heb gezeten. Voor iedereen die hier blijft: Geniet van het leven, dat heeft Noancy ook gedaan.

Met ontzettend veel overtuiging kan ik tegen al deze mensen zeggen dat ik beretrots ben dat ik jouw mannetje ben geweest.

Vaarwel lieve friend!
We meet again.

geschreven door: Jasper en fam van Heeswijk

Noancy-Tari-1024x768-600x450.jpg#asset:760