Hart voor CF/ Efteling actie 2022

Geplaatst in Nieuws op 20 februari 2022

Langnek Visual Ah 70 Jaar Feesthoed Confetti 650X370

Het is al weer 3 jaar geleden en wel in 2019, vòòr de Corona crisis dat wij voor het laatst de Efteling actie hebben gehouden. Maar dit jaar in 2022 is hij weer helemaal terug dus maak er gebruik van!

Dit is de actie van AH:

Spaar voor €12,50 korting op de Efteling

Spaar van 14 februari tot en met 6 maart 2022 extra lang bij Albert Heijn voor de allerhoogste korting op Efteling-tickets. Bij elke € 5,- aan boodschappen ontvang je één zegel. Met vier zegels is je spaarkaart al vol en ontvang je tot € 12,50 korting op een Efteling-ticket.

Het verzilveren van je volle Efteling-spaarkaart kan van 14 februari tot en met 12 juni 2022. Een spaarkaart is te verzilveren bij de gewone kassa, de zelfscankassa’s en bij bestellingen via ah.nl. Je kiest het soort ticket, het aantal en vervolgens worden de volle spaarkaarten gescand voor de korting. De bon die je krijgt is je entreeticket voor de Efteling. Heb je een volle digitale spaarkaart, dan kun je deze ook inleveren via de AH app. Er kan maximaal 1 volle Efteling-spaarkaart ingeleverd worden per Efteling-ticket.


  • Laagseizoen ticket
    Met het laagseizoen ticket kun je de Efteling bezoeken op één dag in de volgende periodes: van 14 februari t/m 1 april, 4 t/m 22 april (m.u.v. zaterdagen en zondagen), 9 mei t/m 30 juni (m.u.v. zaterdagen en zondagen, 26 en 27 mei en 6 juni), 5 september t/m 14 oktober (m.u.v. zaterdagen en zondagen) en 7 t/m 13 november 2022.
  • Flexibel ticket
    Met dit ticket kun je de Efteling op één dag bezoeken in de periode van 14 februari t/m 13 november 2022.


…en dit is de actie van Stichting FOK:

We willen mensen met CF bijna voor niks naar de Efteling laten gaan en maken het voor de rest van het gezin ook goedkoper door een extra korting per kaartje te geven!

We geven een bijdrage van 30 euro voor de mensen met CF en een bijdrage van 10 euro voor hun gezinsleden.

…en dit moet je doen:

Nadat je je kaarten zelf hebt aangeschaft stuur je per mail([email protected]) een scan van de entreebewijzen PLUS je naam, adres, woonplaats en bank- of girorekeningnummer ( IBAN nummer) waarop de bijdrage van Stichting Hart voor CF moet worden gestort.

Stichting Hart voor CF vergoedt per entreebewijs van gezinsleden ZONDER CF € 10 PLUS de volledige kosten (€ 30)van het entreebewijs van het gezinslid MET CF. Dat betekent b.v. dat een gezin van 4 personen waarvan een gezinslid CF heeft, naast de korting van AH van 4x € 12,50= € 50 van Hart voor CF een extra korting krijgt van 1x € 30 plus 3x€ 10= € 60 !!

Voor wie is deze actie?

Deze actie is voor iedereen met CF die met een gezinslid naar de Efteling gaat (geldt dus voor alle mensen met CF in Nederland). NB: We gaan er van uit dat iedereen zelf de spaarkaarten regelt! Als je dat niet voor elkaar krijgt, kijk dan op de Facebook pagina van Hart voor CF.