Weekendje weg in Zeeland?

Geplaatst in Nieuws op 07 augustus 2019

Huisje Zeeland

Wie is toe aan een weekendje weg? We hebben de mogelijkheid om tegen een beperkte eigen bijdrage een 8 persoons huisje in Zeeland beschikbaar te stellen voor een weekend of midweek aan iemand met CF.

Hallo allemaal,

We mogen van een anonieme sponsor een luxe vakantiewoning beschikbaar stellen in Zeeland -vlak bij de kust- aan mensen met CF of een gezin met een kind met CF.

Als eerste proef willen we kijken of we in de periode van 6 tot 13 september en/of 27 september tot 11 oktober iets kunnen regelen (het huis is niet beschikbaar tussen 13 september en 27 september). Jullie kunnen een aanvraag doen voor een weekend of een midweek. De eigen bijdrage is 300 euro per verblijf.

Hier een korte beschrijving van het huis.
In het acht-persoons huis is een ruime woonkamer met veel licht. Er is een zithoek met een moderne televisie (met apps zoals Netflix) en de open keuken is voorzien van de nodige apparatuur. Er zijn 4 slaapkamers, twee badkamers en een ruim terras. Voor de kleinste gasten is een kinderbedje en kinderstoel aanwezig. Er is parkeergelegenheid voor maximaal twee auto’s. Een huisdier is van harte welkom in deze villa. Op het park zijn naast een receptie geen 'services' (geen supermarkt, zwembad o.i.d.). Natuurlijk wel in de omgeving (supermarkt is met de auto 6 minuten). Het park is ook met het OV bereikbaar (halte vlak voor het park).

Mocht je interesse hebben, mail dan aan [email protected]. Zet in het onderwerp je naam en huisje Zeeland. Vertel iets over jezelf, je medereizigers en waarom het fijn is voor jullie om naar Zeeland te gaan. Vergeet niet een voorkeur op te geven voor een periode: een weekend of midweek, en een weeknummer van het jaar. (BV: graag een midweek in week 37; week 37 is van 9-9 t/m 15-9, dus dan ga je van 9-9 tot 13-9).

Wij gaan dan kijken of het mogelijk is om een verblijf te plannen. Mogelijk zal er geloot moeten worden om de beschikbare periodes toe te zeggen.

We hopen binnenkort een aantal mensen blij te kunnen maken met een verblijf!