Dreamnight at the Zoo 2019

Geplaatst in Nieuws op 05 mei 2019

Logodreamnightnieuw2

Het is er weer!! Eén avond per jaar gaat het Dolfinarium Harderwijk belangeloos en gratis voor jullie open.

Dit jaar gaat het Dolfinarium (in samenwerking met Stichting Dreamnight at the Zoo) open op maandag 17 juni 2019 om 18.00 uur voor iedereen met CF en begeleiding.

Voor het programma, lees onderstaande brief welke wij van het Dolfinarium ontvingen.

Wil je er naar toe, meld je aan via [email protected] onder vermelding van "Dreamnight at the Zoo", "Naam" en "Begeleider(s)".

PS I.v.m. het segregratiebeleid zal gebruik gemaakt worden van Buttons die avond!


“Dreamnight at the Zoo” Dolfinarium“Speciaal voor jou”

Maandag 17 juni 2019 is het weer zover; de jaarlijkse “Dreamnight at the Zoo” op het Dolfinarium. Deze avond opent het Dolfinarium vanaf 18:00 uur haar deuren speciaal voor jou!

Ook dit jaar verwachten wij weer bijna 1800 gasten die deze speciale avond komen beleven. We gaan er weer een feest van maken! Wel op tijd komen want er is veel te doen.

Hoe ziet het programma er uit?

18.00 uur De poorten van het Dolfinarium gaan open!

18:00 21:30 uur Ontdek het Dolfinarium! Naast onze shows en voorstellingen is er deze avond nog véééél meer te doen en te ontdekken op ons park:

▪ Gratis eten en drinken (dat wordt smullen mmmm...)

▪ Schminken

▪ Gezellige muziek

▪ Springkussen

▪ De rest blijft nog even een verrassing...

20.30 uur De dolfijnenshow Aquabella.

21.30 uur Helaas, ook aan deze avond komt een einde. Wij wensen je een hele goede terugreis en hopen dat je nog vaak terugdenkt aan deze bijzondere avond!


Dreamnight

De ‘Dreamnight at the Zoo’ is in 1996 gestart in Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Steeds meer dierentuinen sloten zich aan en inmiddels doen er 260 parken jaarlijks mee! Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Wil je meer weten over de ‘Dreamnight’ neem dan een kijkje op www.dreamnightatthezoo.nl

Sponsors

Bijna alles is gratis tijdens deze bijzondere avond dankzij de bijdrage van vele leveranciers, partners en de medewerkers van het Dolfinarium! Hiervoor willen we iedereen heel erg bedanken!

Vragen? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 0341-467 467 of per e-mail

[email protected]

Graag tot maandag 17 juni, wij hebben er heel veel zin in! De werkgroep Dreamnight 2019 Dolfinarium