Iedereen kan in 2017 weer deelnemen aan de Efteling actie!

Geplaatst in Nieuws op 16 maart 2017

Efteling

Iedereen kan van onze actie gebruik maken (dus ook als je in 2016 of eerder al eens bent mee geweest en gebruik hebt gemaakt van onze actie).

Zoals jullie op de Facebook pagina van Fred deze week al eerder hebben kunnen lezen zijn er zoveel teleurgestelde reacties binnen gekomen dat we in gezamenlijk overleg hebben besloten ook dit jaar de FOK actie m.b.t. de Efteling voor iedereen met CF  nog een keer voor iedereen, ongeacht of je al dan niet eerder al eens bent mee geweest, open te stellen.

Dit is de actie van AH:

Spaar voor €10 korting op de Efteling

Bij Albert Heijn ontvang je van 13 februari t/m 26 februari 2017 bij elke 5 euro aan boodschappen 1 Eftelingpunt. Met 4 punten heb je al een volle spaarkaart en bij elke volle spaarkaart ontvang je 10 euro entreekorting op de Efteling. Je betaalt geen 37,50 euro maar 27,50 euro voor een dagticket (entree is gratis voor kinderen t/m 3 jaar).

Volle AH Eftelingspaarkaarten kun je vanaf 13 februari t/m 11 juni 2017 alleen aan de kassa van AH-winkels verzilveren. De bij AH verzilverde Eftelingtickets zijn geldig van 13 februari t/m 12 november 2017.

…en dit is de actie van Stichting FOK:

We willen mensen met CF gratis naar de Efteling laten gaan en maken het voor de rest van het gezin goedkoper door de prijs van een kaartje te halveren! We geven een bijdrage van 27 euro voor de mensen met CF en een bijdrage van 10 euro voor hun gezinsleden zodat die voor minder dan de helft van de normale prijs er heen kunnen gaan, dat is voor 17,50 euro.

…en dit moet je doen:

Nadat je je kaarten zelf hebt aangeschaft stuur je per mail([email protected]) een scan van de entreebewijzen PLUS je naam, adres, woonplaats en bank- of girorekeningnummer waarop de bijdrage van Stichting FOK moet worden gestort (is dit te modern voor je dan kun je in noodgevallen deze informatie ook per post sturen naar Stichting FOK, Prinsessekade 57, 2012 MC Haarlem).
Stichting FOK vergoedt per entreebewijs van gezinsleden ZONDER CF € 10 PLUS de volledige kosten (€ 27)van het entreebewijs van het gezinslid MET CF. Dat betekent b.v. dat een gezin van 4 personen waarvan een gezinslid CF heeft, voor 3 maal € 17,50 oftewel voor minder dan € 50 een hele dag naar de Efteling kan.

Voor wie is deze actie?

Deze actie is voor iedereen met CF die met een gezinslid naar de Efteling gaat (geldt dus voor alle mensen met CF in Nederland). NB: We gaan er van uit dat iedereen zelf de spaarkaarten regelt! Als je dat niet voor elkaar krijgt, kijk  dan op de Facebook pagina van FOK.