Aimée "King of the Lions"

Geplaatst in Wensen op 18 november 2017

101

Zaterdagochtend 10 juni ging Aimée niets vermoedend naar oma voor de verjaardag van Xina, het pleegkindje van oma waar Aimée een fijne band mee heeft. Ze voelt als familie en zo wordt er ook met elkaar omgegaan. 
Daar aangekomen was de verbazing groot dat het verjaardagsfeestje pas zondag werd gevierd en dat er die dag iets anders leuks op de planning stond...
Wat gaan we dan doen???


Nou je mag vandaag naar de musical van de Lion King! Het dak ging eraf van blijdschap. Aimée heeft een enorme voorliefde en interesse voor musicals en theater. Alle achtergronden en namen van de spelers wordt altijd nagelopen en uitgeplozen. Zoveel mogelijk informatie over musicals wordt op internet opgezocht.
Tevens was het een grote verrassing dat Xina ook mee mocht.
Na bekomen te zijn van deze geweldige mededeling gingen we onderweg naar Scheveningen. Het was heerlijk weer dus we begonnen op het terras in de zon. Even later ontmoetten we Lineke om heerlijk te lunchen. 
Tijdens de lunch werd ze ook nog verrast met leuke spulletjes van de Lion King. Een programmaboek met foto's en verhalen over de musical. Een heiligdom die nog altijd veel wordt ingekeken. Ook kreeg ze een mooie mok als herinnering. Toen we de kaarten overhandigd kregen, bleken we perfecte plaatsen te hebben gekregen.
Het zicht was perfect en tijdens de show straalde een en al genot en blijdschap van Aimée haar gezicht. Wat een geluk om als moeder te zien..ze heeft het ook zo verdiend!
Na afloop van de show zijn we nog even heerlijk de boulevard opgegaan. Lekker nakletsen en genieten en uiteraard mocht de kibbeling niet ontbreken.


Al met al was het een dag om nooit meer te vergeten. Een prachtige herinnering met dank aan stichting FOK.

102